Adeziv rapid pentru magneti Loctite 480-20g

Numar articol: 50500010
Adeziv rapid pentru magneti Loctite 480-20g
Adeziv rapid pentru magneti Loctite 480-20g
Numar articol: 50500010
În stoc 
129 RON
Adeziv rapid Loctite 480 – Durificat, negru, rapid

Timp de intarire: magnet pe magnet sau magnet pe metal degresat: 60...120 secunde.

Tubul contine 20 grame de adeziv.

Recomandat pentru lipirea magnetilor de neodim sau ferita pe suprafete de fier, aluminiu sau alte metale, precum si pentru lipirea magnetilor pe lemn, plastic sau cauciuc. Timpul de intarire pentru lipirea pe cauciuc este de sub 20 secunde!

Noi folosim acest adeziv pentru lipirea magnetilor pe bucatile de fier sau otel atunci cand construim diferitele dispozitive magnetice, cum ar fi colectoarele magnetice, tuburile magnetice folosite pentru separarea magnetica, adica in colectarea bucatilor de fier din diverse materiale, separatoarele magnetice de mici dimensiun si altele.

LOCTITE® 480 este un adeziv instant conceput pentru montarea materialelor greu de lipit care necesita distribuire uniforma a tensiunii si rezistenta mare la tensiune si/sau forfecare. Este un adeziv ranforsat pe baza de cauciuc, cu flexibilitate sporita si rezistenta la exfoliere, precum si rezistenta sporita la soc. Produsul ofera lipirea rapida a unei game largi de materiale, inclusiv metale, mase plastice si cauciuc. Produsul prezinta rezistenta buna in medii umede.