Despre Magnetrend

Despre noi

Suntem o mica firma pasionata de magneti si cautam modalitati prin care sa molipsim cat mai multe persoane cu aceasta pasiune pentru lumea magnifica a bucatilor de metale stralucitoare care se atrag si se resping intre ele.

Echipa noastra cuprinde 3 persoane care impreuna au peste 35 de ani de expertiza in domeniul magnetilor, separatoarelor magnetice si al diverselor solutii si echipamente legate de magneti:

Eniko raspunde la mailuri si telefoane si te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii la problemele tale legate de magneti si folii magnetice. Lucreaza in acest domeniu inca din 2011; este operativa si precisa.

Peter se ocupa de partea tehnica a proiectelor ce implica construirea separatoarelor, a dispozitivelor si echipamentelor magnetice si se simte in largul lui in atelier, printre utilajele de prelucrare a metalului, domeniu in care activeaza de peste 20 de ani. A inceput sa lucreze cu magneti in 2013.

Zsolt se ocupa de magneti, folii magnetice si separatoare inca din 2007. A contribuit decisiv la crearea si dezvoltarea primei firme din acest domeniu in Romania, mult timp lider de piata. Cunoaste cel mai bine aceasta piata si ofera solutii pentru proiecte inedite sau complicate.

VALORI

Incredere – Avem incredere in produsele comercializate si in cunostintele si capacitatile noastre. Transferam aceasta incredere clientilor nostri. Acest lucru este evidentiat prin termenul de garantie extins de 10 ani pentru magnetii neodim. Verificam si testam fiecare lot pentru asigurarea calitatii produselor si serviciilor noastre.

Siguranta – Depunem toate eforturile ca utilizatorii produselor noastre sa primeasca produsele dorite in stare perfecta si sa le primeasca in termenul de livrare promis. Totodata, oferim toate informatiile necesare si relevante pentru utilizarea in siguranta chiar si a celor mai puternici magneti.

Flexibilitate – Produsele noastre ofera o flexibilitate foarte mare in utilizare. La fel, si noi ne adaptam la cerintele pietei, raspundem solicitarilor clientilor si incercam sa gasim solutiile optime pentru aplicatiile lor.